Четвер, 28 Березня, 2024

Ремонт у квартирі 30 кв. м: ціна та онлайн-прорахунок у Чернівцях

Бажаючи заощадити, власники часто припускаються помилок у ремонті, які лише збільшують загальну вартість. Наприклад, не складають попередньо план або непослідовно виконують роботу, забувають про продуманий план комунікацій тощо. Тому ремонт квартири Київ чи в Чернівцях, іншому українському місті краще довірити професіоналам своєї справи.

Який ремонт вибрати? Варіанти

Вирізняють кілька видів ремонтних робіт. Від того, що вибере замовник, залежить ціна.

  1. Чорновий/косметичний. Це бюджетний варіант, який не передбачає жодних кардинальних змін. Фахівці проводять заміну оздоблювальних матеріалів (фарбування, зміну шпалер).
  2. Капітальний. Тут уже можливі серйозніші зміни, наприклад, заміна інженерних комунікацій, перепланування.
  3. Під ключ у новобудові. Це комплексна послуга від співробітників однієї компанії, наприклад NewStroy. До цього пункту включено дизайн приміщень, проектно-кошторисну документацію, всі основні та допоміжні роботи. Ремонт під ключ також передбачає самостійну закупівлю необхідних будівельних матеріалів, їх доставку на об’єкт.
  4. Елітний ремонт квартири, євроремонт. Це варіант, який обійдеться дорожче за інші через використання екологічно чистих матеріалів, а також через підвищені вимоги до якості виконання.

Найбільшою популярністю користується капітальний ремонт. На офіційному сайті NewStroy є прайс цін у відкритому доступі, з яким може ознайомитись кожен.

Від чого залежить вартість ремонту?

Можна виділити низку факторів, які впливають на ціну ремонтних робіт:

  • вибір типу ремонтних робіт. Найбільш бюджетним виявиться чорновий варіант, а найбільше доведеться заплатити за євроремонт;
  • вартість будівельних оздоблювальних матеріалів (бюджетний, преміум-клас, наприклад) та їх обсяг. Визначає ціну склад та бренд матеріалів. Такі компанії, як NewStroy економлять на цьому пункті завдяки оптовим закупівлям та самостійній доставці. Дані параметри прораховуються на етапі складання проектно-кошторисної документації;
  • чи потрібний дизайн-проект інтер’єру? Якщо так, то його розробку додають до загальної вартості;
  • меблі та декорування. В даному випадку ремонт квартири передбачає монтаж та встановлення меблів, дверей, декорування.

Як дізнатись ціну ремонту 30 кв. м?

Компанія NewStroy зможе реалізувати будь-який складний проект. Співробітники швидко та якісно виконують кожен із доступних типів ремонту. Великий досвід роботи дозволяє все здавати вчасно.

На сайті компанії можна пройти онлайн тест для прорахунку приблизної вартості капітального ремонту. Усього одна хвилина і користувач приблизно розумітиме, на що розраховувати. Якщо питання все одно залишилися, тоді можна заповнити та надіслати заявку.

.,.,.,.